Parašė molotov_47

Rodyti pranešimą

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Kauno Arena | 2 etapas

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

Paprasciausiai tikejaus, kad galbut yra koks naujas prierasas...... ir nebutina iskarto saipytis.......Parašė Aš Rodyti pranešimąMatyt sena ne visiem. Žmogus paprašė nuorodos, tai ir gavo ...man grazesnis tas grazesnis namas... :D ...man grazesnis tas grazesnis namas... :D
 Comment
- 

Jei visuomenė = pensininkai, tuomet galbūt taip. Visais kitais atvejais pasakyta nesąmonė. Čia greičiau atvirkščiai, valdininkams ta arena arba nerūpi arba rūpi tiek, kiek siekia jų interesai (politiniai, greičiausiai). Nors yra ir tokių, kuriems tai negalioja, deja jų ne daug.Parašė Tomas Rodyti pranešimąMan kartais atrodo, kad tik valdininkams ta arena ir rūpi. Nes visuomenė (tame tarpe ir architektūrinė) nusiteikusi (nuteikta) priešiškai.

Myndzius, šaipymąsi mes visi suprantam skirtingai.Paskutinis taisė Aš; 2007.03.15, 11:26.
 Comment
- 

Neskubėk, tik gal reikėtų rakinti visokiems A.A. ir A. Karaliaus tipo veikėjams, jų paistalams ir insinuacijoms.Parašė liutass Rodyti pranešimąjau niežti rankos rakinti šitą temą 
 Comment
- 

gal ir stoves po 10 metu. Anksciau tikejau kad laiku viska prades, irgi svajojau ir ziurejau i foto kaip ten griovius kasa, bet kuo toliau....tuo manau kad prancuzai spjaus i viska. Nes tikrai nenormalu kad viskas taip uzdelsta. Arba is musu puses yra vilkinama, arba is francu bandymas "risti" sena projekta kaunui.
 200mln. litu tai skaitau .., jau geriau grazia ir prabangia turet, negu kokios "pigios kokybes" arenas, kaip Siemenso ar Rygos Arena. Aplamai Siemensas debiliskos konstrukcijos. Rubines per mazoz, nu tai mielieji, jei jau arenoj telpa 12000zm tai ir prasom rubine darykite atitinkamai 8-10 tukst. vietu., o tai koks senis ar "..." su odine rukalais prasmirdusia striuke ir sedi. Toliau... ... koridoriai kokie! Siauri! praeiti neimanoma kai pilna arena prisirenka, cia matosi kad .... projektavimas. Tulikai irgi, kokius jei ten uzsako kad uzsikimse puse buna, ir braidai po myzalus kol lauki eiles. Nu zodziu, ''kaimietiska" arena ir viskas. Jei daryt, tai daryt gerai. O skupas moka du kartus. Galim remtis JAV arenu pvz, Canados ... nu zodziu, greiciau statom ir viskas! 

P.S. atsiprasau uz keismazodzius. Paskutinis taisė Cosa Nostra; 2007.03.15, 14:43. Paskutinis taisė Cosa Nostra; 2007.03.15, 14:43.
 Comment
- 

Taip mąstant galima teigti, kad visos pasualio arenos yra kaip kauno halė, tik N gubai didesnės. Ir žinoma kauno halė yra visu halių ir arenų pasaulio bambaParašė daktaras Rodyti pranešimą/\ čia tik kai kuriems forumiečiams siemens arena yra nors tai ta pati kauno halė, tik 3gubai didesnė... nors tai ta pati kauno halė, tik 3gubai didesnė... Parašas :) Parašas :)
 Comment
- 

Sutinku, kad Siemensas sukonstruotas per mažas. Rūbinės irgi mažokos ir vestibiulis bei praėjimai siauroki. Na tulikuose man bent plaukioti dar netekoParašė Cosa Nostra Rodyti pranešimągal ir stoves po 10 metu. Anksciau tikejau kad laiku viska prades, irgi svajojau ir ziurejau i foto kaip ten griovius kasa, bet kuo toliau....tuo manau kad prancuzai spjaus i viska. Nes tikrai nenormalu kad viskas taip uzdelsta. Arba is musu puses yra vilkinama, arba is francu bandymas "risti" sena projekta kaunui.
 200mln. litu tai skaitau .., jau geriau grazia ir prabangia turet, negu kokios "pigios kokybes" arenas, kaip Siemenso ar Rygos Arena. Aplamai Siemensas debiliskos konstrukcijos. Rubines per mazoz, nu tai mielieji, jei jau arenoj telpa 12000zm tai ir prasom rubine darykite atitinkamai 8-10 tukst. vietu., o tai koks senis ar "..." su odine rukalais prasmirdusia striuke ir sedi. Toliau... ... koridoriai kokie! Siauri! praeiti neimanoma kai pilna arena prisirenka, cia matosi kad .... projektavimas. Tulikai irgi, kokius jei ten uzsako kad uzsikimse puse buna, ir braidai po myzalus kol lauki eiles. Nu zodziu, ''kaimietiska" arena ir viskas. Jei daryt, tai daryt gerai. O skupas moka du kartus. Galim remtis JAV arenu pvz, Canados ... nu zodziu, greiciau statom ir viskas! 

P.S. atsiprasau uz keismazodzius. 
 Tačiau reikia įvertinti, kad ši arena projektuota ir statyta tik privačiomis lėšomis, be jokių koncesijų ir ES lėšų, o tai labi daug ką keičia. Net atsižvelgiant į kilusius skandalus, vis tiek galime pagrįstai džiaugtis, kad per tokį trumpą laiką Vilniuje iškilo tokia arena, o nepaskendo spaudos ir biurokratų ilgametėse diskusijose.Paskutinis taisė Svecias; 2007.03.15, 15:00.Parašas :)
 Comment
- 

Dziaugiuosi ir as kad Siemensa turim, atitinkancius siandienius standartus, gedos nedaro, tik i tokius pastatus reiketu daugiau demsio skirti i interjera, projektavima, i isores grozi ir estetinius dalykus. Tau cia ne moletu kulturos namus stato, o arenas, tai klubo ir miesto vizitines korteles.
 O kalbant apie Kauno hale tai cia isvis fenomenas! Kiek jai metu? kokie 80 ar 90? Nezinau kur kitur europje ir pasaulyje yra tokie arena kur dar zaidziama kasio rungtynes. cia skaityk kad kasiorai zaidzia Lietuvos muziejuje skaitau kad ji kaip Lietuvos istorinis paminklas skaitau kad ji kaip Lietuvos istorinis paminklas o jei kas ja atstauruotu, padarytu kokia prabangia ir jaukia arena, nebutinai masine,tiktu ir 8000. va cia tai lygis butu o jei kas ja atstauruotu, padarytu kokia prabangia ir jaukia arena, nebutinai masine,tiktu ir 8000. va cia tai lygis butu man paciam butu garbe zaisti tokioje senoje arenoje o ir uzsenieciai butu issizioje suzinoje kad jie sedi amziaus senumo arenoje. man paciam butu garbe zaisti tokioje senoje arenoje o ir uzsenieciai butu issizioje suzinoje kad jie sedi amziaus senumo arenoje.
 Comment
- 

Taip! tu praktiskai esi genijus! Kaip pasakiai taip ir bus, statysim is shiferio, folijos ir kartono lakstu.Parašė kukaracha Rodyti pranešimąTame projekte tilps tik 12500 ziurovu per tas U formos tribunas. Jau dabar nusisviecia jog apie ledkalni koki mes ji isivaizdavome nera net kalbu tokio nebus.
 Gaila nes projektas turejo didziuli potenciala tapti vienu is graziausiu statiniu europoje  
 Comment
- 

Mano nuomone, tai ir yra didziausias trukumas, kad buvo skelbta koncesija..... Butu leide Rakauskui ar kitam suinteresuotam privaciam investuotojui statyti, tai viskas jau butu daug daugiau pasistumeje....Parašė Svecias Rodyti pranešimąTačiau reikia įvertinti, kad ši arena projektuota ir statyta tik privačiomis lėšomis, be jokių koncesijų ir ES lėšų, o tai labi daug ką keičia. Net atsižvelgiant į kilusius skandalus, vis tiek galime pagrįstai džiaugtis, kad per tokį trumpą laiką Vilniuje iškilo tokia arena, o nepaskendo spaudos ir biurokratų ilgametėse diskusijose....man grazesnis tas grazesnis namas... :D
 Comment
- 

Tai rakauskas nors ir dabar gali statytiParašė Myndzius Rodyti pranešimąMano nuomone, tai ir yra didziausias trukumas, kad buvo skelbta koncesija..... Butu leide Rakauskui ar kitam suinteresuotam privaciam investuotojui statyti, tai viskas jau butu daug daugiau pasistumeje....When a man lies, he murders some part of the world
 Comment
- 

Ką reiškia tie tavo 8000 ? Gal galėtum paaiškinti iš kur ir ką tu ten skaitai apie tuos 8000?Parašė Cosa Nostra Rodyti pranešimąDziaugiuosi ir as kad Siemensa turim, atitinkancius siandienius standartus, gedos nedaro, tik i tokius pastatus reiketu daugiau demsio skirti i interjera, projektavima, i isores grozi ir estetinius dalykus.
 O kalbant apie Kauno hale tai cia isvis fenomenas! skaitau kad ji kaip Lietuvos istorinis paminklas o jei kas ja atstauruotu, padarytu kokia prabangia ir jaukia arena, nebutinai masine,tiktu ir 8000. va cia tai lygis butu o jei kas ja atstauruotu, padarytu kokia prabangia ir jaukia arena, nebutinai masine,tiktu ir 8000. va cia tai lygis butu man paciam butu garbe zaisti tokioje senoje arenoje o ir uzsenieciai butu issizioje suzinoje kad jie sedi amziaus senumo arenoje. man paciam butu garbe zaisti tokioje senoje arenoje o ir uzsenieciai butu issizioje suzinoje kad jie sedi amziaus senumo arenoje. Parašas :) Parašas :)
 Comment

Comment